* * *
Oчите ни попиват жълтото -
остатъци от лято.
Щастливи цигани - листата
танцуват под краката ни.
И още миг, само миг
преди да застудее
кажи, че аз съм твоето Лято,
или поне Неделя...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados