18.10.2015 г., 20:12 ч.

В края на лятото 

  Поезия » Любовна
302 0 1

 

 

                                       * * *

 

                                        

                                       Oчите ни попиват жълтото -

                                       остатъци от лято.

                                       Щастливи цигани - листата

                                       танцуват под краката ни.

                                       И още миг, само миг 

                                       преди да застудее

                                       кажи, че аз съм твоето Лято,

                                       или поне Неделя...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??