15 jun 2015, 17:30

В края на устните ти 

  Poesía » De amor
556 0 9

В края на устните ти

 

Кратерите по сърцето ми

са с отдавна засъхнала лава,

там, където бяха ръцете ти,

сега се сипе забрава.

 

Там, където бяха очите ти –

сълзи пресушени,

и изпепелени метличини

в прах разпилени.

 

Ала смехът ти се носи в ушите ми

и виждам твоята усмивка…

 

Така и ще свършат дните ми –

в края на тази извивка.

 

© Бойко Беров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??