19 nov 2010, 13:27

В любов да се обличам 

  Poesía
626 0 23

Обичах

Обичам

Маски разни

Свличам

Голите

В топлина обличам

Ледовете разтопявам

Езера реки

Създавам

Полъх нежен

Отминавам

Следите заличавам

Листо съм

Падам

Издънка

Избуявам

Вода съм

Жадни напоявам

Зажаднявам

Светлина в мрака

Кой ли там ни чака

Въгленче 

Жарава

Огън или лава

Обичах 

Изгорях

Сега съм

Шепа 

Слънчев прах

Любов и смях

Обичам 

В любов

Да се обличам

 

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??