19 ago 2018, 9:49

В мечти 

  Poesía » De amor
395 0 0

В мечти
Елеонора Крушева

 

Не ми отнемайте мечтите,
моля ви, искам леко да летя
в Небето светлосиньо до звездите,
в манастири не залоствам любовта.

 

Защо ли пък да спирам да обичам?
Нима завихрям вашия живот?
Тихо ви докосвам, а в мен е вихър
аз съм струна и тишина и зов!

 

Любовта ми стъпила по ноти
плаче, пее, желае и крещи
преминала през толкова животи
не ми отнемайте... Моите мечти!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??