10 mar 2017, 1:23

В мечтите... 

  Poesía » De amor
376 1 2

В мечтите ти изчезвам като дим

и в този миг в душата ти е пусто.

За тебе бях във болката любим,

а с тази болка блудствах ли и блудствах.

 

Така ще бъдем двамата без сън,

в който ние с теб се изгорихме.

Простиш ли ми, че паднах като гръм,

с нощта отново ще се върна във мечтите.

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??