13 abr 2007, 9:13

В мен 

  Poesía
429 0 0
Денят, в който ти реши да си тръгнеш...
Тогава как реши в душата ми да бръкнеш?
За мен ти беше просто глупава среща.
Сега си ти в мен любовта гореща.

За мен ти беше просто шега.
Но стана пламакът в мен сега.
Обичам те, не искам да те изгубя.
Без тебе края идва, ще те изгубя.

От мене ти вземи каквото поискаш.
Чувствата ти силни са - недей да ги подтискаш.
Обичай ме безумно пак, дори да боли!
Нарисувай в мен душата си с своите бои.

Жанр : Авторска песен

© Милена Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??