15 sept 2011, 10:14

В миг един.... 

  Poesía » De amor
575 0 0

Моите сЪлзи повикаха твоите.

Радостта ми прегърна тъгата ти.

Сякаш молитва заупокойна

шушне пак дрезгаво слепият вятър.


Моите ласки събудиха твоите.

Гордостта ми прогони съня ти.

Есен с похот съблича тополите,

страстно превива ги чак до земята.


Моята обич се сгуши във твоята.

Нежността ти проблясна в очите ми.

Победена, безсилна е волята.

Но невинни заспиват мечтите ми.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??