27 sept 2011, 13:56

В миг съдбовен 

  Poesía » Filosófica
562 0 1

В миг съдбовен устремена,
летя към други светове
и огнена стихия в мене
събужда бурни ветрове.

Бушува, мами ме и влачи,
последен дъх звучи в нощта
и вдигнал меч в небето крачи,
раздира моята душа.



25.09.2011г.
Галина Москова

© Галина Москова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??