26 dic 2015, 20:21

В миражната крепост на моята воля 

  Poesía » De amor
393 0 1

В миражната крепост на моята воля
светва странна искрица надежда –
с най-доброто в мене говоря
и назад въобще не поглеждам.
Илюзорна действителност грабва моето тяло
и му вдъхва вълшебна искра –
аз съм най-красивата,
аз съм най-младата,
аз съм тази,
която създава света.
И ако някога
край огъня на любовта ти
получа топлината на единствени неща –
попитай ме дали си вярвам,
и аз ще кажа “да“.

 

© Ел Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво е. Хареса ми. Браво за работата.
Propuestas
: ??:??