12 may 2006, 8:27

В момент на ярост... 

  Poesía
702 0 1

В момент на ярост,
направих много грешки...
Сега съжалявам...
Но нали има прошка за терзания човешки?

В момент на ярост,
думите сами от устата ми излязоха...
Не ги прецених...
И сега безмилостно ме наказаха...

В момент на ярост,
спестих много неща...
Скрих болката и сълзите...
Но не мога да скрия любовта...

В момент на ярост,
скрих,че те обичам...
Незнам защо...сякаш ме достраша...
А сега с мисълта,че си само сън вече свиквам...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??