12.05.2006 г., 8:27 ч.

В момент на ярост... 

  Поезия
704 0 1

В момент на ярост,
направих много грешки...
Сега съжалявам...
Но нали има прошка за терзания човешки?

В момент на ярост,
думите сами от устата ми излязоха...
Не ги прецених...
И сега безмилостно ме наказаха...

В момент на ярост,
спестих много неща...
Скрих болката и сълзите...
Но не мога да скрия любовта...

В момент на ярост,
скрих,че те обичам...
Незнам защо...сякаш ме достраша...
А сега с мисълта,че си само сън вече свиквам...

© Александра Матеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??