31 ago 2016, 0:40

...В морето... 

  Poesía » De amor
1928 12 23

 

...В морето...



В морето на твоите кътчета
плуват като лава във вулкан
летят като въздуха и птиците
чувствата ми в теб безкрайни,
и днес, всеки един миг, както
е било и преди и както ще бъде
ще събирам за теб стъпки от живот,
като един необятен букет цветя, 
ще създавам за теб дом от целувки,
толкова топъл и светъл, с любов
изпълнен и неутолим като огнището
на твоите мечти, сливащи се с моите
като скъпоценни камъни в мините...
в градината на нашите рози от любов...!



 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??