25 jun 2010, 9:30

В моя залез 

  Poesía
525 0 2

В моя залез

Си лилавото

И в плътта ти са останали

Моментите на слабост

 

Но аз съм там

И чувам мъничко като часовник тракане

И по масата

Личат белезите ти от снощи

И аз плача

 

Плача защото не мога да те имам

Защото късно се научих как да искам

И залязвам

 

И в моя залез

Си избрана

Да блестиш

Секунда още и те няма

Секунда още ми е останала

 

И можехме да бъдем

Толкова бледи от любов

И толкова зачевани от обичане

Но не ни е останало капчица бъдеще

Защото си изгубихме времето

До тук да тичаме

 

И сега ми липсваш

Повече отколкото те познавам

В ръката си държа фотография на която си момиче

А в спомените ми си в моя залез

 

25 юни 2010 г.

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??