11 jun 2004, 16:42

В мрежата 

  Poesía
1170 0 3
Времето спряло,
като в огледало
оглеждам се - ти си пред мен...
Е вярно... РС-то
в мечтите ни скрити
добавя анонс споделен...
Мисли зареждаме,
думи нареждаме,
в нощите дълги не спим.
Пишем сонети,
искрят епитети,
стихове чудни редим.

Муза прекрасна,
мрежа ужасна,
дяволски кикот ехти...
С пръсти "изричам" -
- Аз те обичам...
...връзката пак не върви.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??