11.06.2004 г., 16:42 ч.

В мрежата 

  Поезия
1169 0 3
Времето спряло,
като в огледало
оглеждам се - ти си пред мен...
Е вярно... РС-то
в мечтите ни скрити
добавя анонс споделен...
Мисли зареждаме,
думи нареждаме,
в нощите дълги не спим.
Пишем сонети,
искрят епитети,
стихове чудни редим.

Муза прекрасна,
мрежа ужасна,
дяволски кикот ехти...
С пръсти "изричам" -
- Аз те обичам...
...връзката пак не върви.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??