29 mar 2011, 20:37

В началото 

  Poesía » Erótica
699 0 0

 Телата ни...

още не се познават,

защото това е

началото.

Бих искала

да си нежен,

бих искала

да не помня,

бих искала

да не зная

за никого

и за нищо.

Думите сега

са излишни

и допирът е

много важен,

за да се опознаят

телата,

защото това е...

началото.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=x0I6mhZ5wMw

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??