25 ene 2008, 14:12

В нощта 

  Poesía » Otra
586 0 21
Нощта ме привлича и омайва,
приласкава ме в своите ръце.
Успокоението и е награда,
за непокорното ми сърце.
Нощта е цъфнало цвете,
омайва с красив аромат.
Щастливи сме с нея и двете,
обикаляме целия град.
Нощта е мой пристан и утеха,
предпазва ме от грешки и вина.
Благодарение на нейната подкрепа,
имам сили да посрещна деня.
В нощта ти идваш при мене,
отговорил на всички молби.
В нощта мечтите се сбъдват,
аз съм твоя, мой си и ти!

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??