25 янв. 2008 г., 14:12

В нощта 

  Поэзия » Другая
584 0 21
Нощта ме привлича и омайва,
приласкава ме в своите ръце.
Успокоението и е награда,
за непокорното ми сърце.
Нощта е цъфнало цвете,
омайва с красив аромат.
Щастливи сме с нея и двете,
обикаляме целия град.
Нощта е мой пристан и утеха,
предпазва ме от грешки и вина.
Благодарение на нейната подкрепа,
имам сили да посрещна деня.
В нощта ти идваш при мене,
отговорил на всички молби.
В нощта мечтите се сбъдват,
аз съм твоя, мой си и ти!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??