19 abr 2017, 19:11

В очакване 

  Poesía » Del paisaje
360 0 0

В очакване

 

Чайка сред морето,

на скала притаена…

Впила взор в небето,

за полет устремена.

 

Гонят се край нея

сините вълни…

Разбиват се гальовно

във водните скали.

 

Към облаците бели

чайка ще лети…

На криле ще носи

морските мечти.

 

Как искам като нея

да пърхам с крила.

В любовта да вярвам,

свободна да летя…

 

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??