19.04.2017 г., 19:11 ч.

В очакване 

  Поезия » Пейзажна
348 0 0

В очакване

 

Чайка сред морето,

на скала притаена…

Впила взор в небето,

за полет устремена.

 

Гонят се край нея

сините вълни…

Разбиват се гальовно

във водните скали.

 

Към облаците бели

чайка ще лети…

На криле ще носи

морските мечти.

 

Как искам като нея

да пърхам с крила.

В любовта да вярвам,

свободна да летя…

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??