/Татяна Г. Денева и Таня Мезева/
Т. Г. Д. В очакване на... друга люта зима,
събирам във душата си кожуси...
Защото знам, че много студ ще има,
след прелесните тъй любовни звуци.
Т. М. А може пък да дойде мека зима,
топла и по детски белоснежна...
в която да разцъфне радост зрима,
и се разлистят коледни надежди.
Т. Г. Д. В очакване на... следваща стихия,
притихнала заслушвам ветровете...
Не вярвам вече във любов-магия,
а за пощада моля боговете...
Т. М. Молитвата е тъй красиво нещо,
но без да чакаш новата стихия,
притихнала във себе си, горещо
моли се за красивата магия
Т. Г. Д. Затишието... предвещава буря,
но аз в сърцето с бурите живея.
Ще победя... макар и да загубя...
И пак със жар за обич ще копнея!
Т. М. Ще победиш, защото любовта ти
по-силна е от бури и стихии.
В очакване бъди и в теб кантата
с вълшебен глас... към Бог ще се извие.
© Таня Мезева Todos los derechos reservados