8 oct 2009, 12:24

В очакване 

  Poesía » De amor
599 0 1

 

Как успя да ме омаеш,

задавам си сега въпроса...

значение няма, вече стана,

затова остава ми да чакам.

 

В очакване седя на стола -

нервнича, изправям се...

просто чакам да се обадиш,

чувствайки се глупаво.

 

Чувстото е все пак хубаво;

чувство на надежда и любов,

надежда, че може би за мен си мислиш

и любов към нашия живот.

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??