23 abr 2009, 8:44

В очакване 

  Poesía
406 0 1

 

          В ОЧАКВАНЕ

 

Във очакване да те целуна -

по тебе мръзнех цяла вечер,

затънал в пясъчната дюна.

Студът ме стягаше в глетчер.

 

Далече сме отдавна със теб.

Душата ми остана жадна пещ.

Очите ти - безкрайни степи.

 

... За милост при мен кога спреш?

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??