23 апр. 2009 г., 08:44

В очакване 

  Поэзия
408 0 1

 

          В ОЧАКВАНЕ

 

Във очакване да те целуна -

по тебе мръзнех цяла вечер,

затънал в пясъчната дюна.

Студът ме стягаше в глетчер.

 

Далече сме отдавна със теб.

Душата ми остана жадна пещ.

Очите ти - безкрайни степи.

 

... За милост при мен кога спреш?

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??