Apr 23, 2009, 8:44 AM

В очакване 

  Poetry
420 0 1

 

          В ОЧАКВАНЕ

 

Във очакване да те целуна -

по тебе мръзнех цяла вечер,

затънал в пясъчната дюна.

Студът ме стягаше в глетчер.

 

Далече сме отдавна със теб.

Душата ми остана жадна пещ.

Очите ти - безкрайни степи.

 

... За милост при мен кога спреш?

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??