30 dic 2008, 20:08

В очакване на Нова Година 

  Poesía
639 0 9

 

 ***

 

бели нишки...

 

 

по косите ми

заплита времето,

като пътища,

съзряли

неизбежното,

сресвам ги

пред огледалото

с въздишки

и сънувам

вечер детството...

 

 

детството...

 

 

във багри тъмно бели

се разлива

пред очите ми

и пее

и постила мислите

с усмивка -

парещо

в душите ни лудее...

 

 

 ***

 

Тръпнем пред

зараждащата

се година

в очакване

на по-човешкото

във нас...

 

 

да бъде пълноценна и

честита...

 

 

Да бъде път

към щастие и страст!

 

 

30.12.08

Омуртаг

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??