24 ene 2020, 22:11

Магия 

  Poesía » De amor
322 0 0

Искам да дойде пролетта,

усмивката ти чудна да видя,

та отново аз да полетя,

до тебе аз да бъда.

 

Дар от Бога си ти за мен,

ти си утрото на моя ден.

Когато за теб мисля, съм засмен,

на магия аз съм в плен.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??