24.01.2020 г., 22:11 ч.

Магия 

  Поезия » Любовна
320 0 0

Искам да дойде пролетта,

усмивката ти чудна да видя,

та отново аз да полетя,

до тебе аз да бъда.

 

Дар от Бога си ти за мен,

ти си утрото на моя ден.

Когато за теб мисля, съм засмен,

на магия аз съм в плен.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??