Jan 24, 2020, 10:11 PM

Магия 

  Poetry » Love
321 0 0

Искам да дойде пролетта,

усмивката ти чудна да видя,

та отново аз да полетя,

до тебе аз да бъда.

 

Дар от Бога си ти за мен,

ти си утрото на моя ден.

Когато за теб мисля, съм засмен,

на магия аз съм в плен.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??