2 ene 2010, 14:23

В очакване на януари 

  Poesía » Otra
578 0 2

Изгубих те, а даже не съм те притежавала.

Болезнено е, щом фантазиите на прах превръщат се.

Влюбих се, когато снеговете натежаваха,

сега декември е и снеговете пак завръщат се.

 

Горчиво е и онзи вкус на гняв на устните

засилва се, когато спомените с теб обгръщат ме.

Но късно е, решенията взети са и виждат се.

В очакване на януари, усмихвам се и мислено прегръщам те.

 

Не ти се сърдя, че искаш да обичаш и да си обичан…

Аз просто закъснях, обикнах, не намерих време да призная.

Ще продължа, ще вървя през преспите, ще дишам…

Сърцето ми е само мускул, ще те преживея, зная.

© Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Философът в мен ми казва, че е само мускул. Относно гордостта-наследствена е :D Радвам се, когато има хора, които четат и между редовете, долавяйки именно теми, които съм искала да засегна.
  • Наистина се радвам, че ти е харесало! Относно писането по-често- никога не спирам да пиша, но както се вижда, рядко публикувам.
Propuestas
: ??:??