30 sept 2008, 17:47

В очите ми 

  Poesía
804 0 16


Ще бъда още малко аз
и ще отмина.
Не ме моли.
Не говори.
В очите ми -
преливащи от разминаване
със скъпи хора и неща
се вгледай.
Ще видиш
стария копнеж -
на тръгване
да искаш да се върнеш -
не победЕн и сам,
а нужен и обичан.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??