Sep 30, 2008, 5:47 PM

В очите ми 

  Poetry
806 0 16


Ще бъда още малко аз
и ще отмина.
Не ме моли.
Не говори.
В очите ми -
преливащи от разминаване
със скъпи хора и неща
се вгледай.
Ще видиш
стария копнеж -
на тръгване
да искаш да се върнеш -
не победЕн и сам,
а нужен и обичан.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??