20 oct 2012, 16:32

В очите на чайките 

  Poesía » Filosófica
639 0 2

В очите на чайките се белее тъга

като спомен за отминало лято.

Прегракнали до безумие, те обикалят сега

и изпращат последното щърково ято.

 

Техен остава безлюдният бряг,

от морето храна си намират,

не ги плаши нито първият сняг

и от бурните ветрове не умират.

 

 

Да, има някаква мистерия в тях,

която природата така ни разкрива.

Да обичаш всеотдайно - това не е грях,

умееш ли да чакаш, любовта те намира.

© Росица Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??