13 jul 2012, 13:46

В очите ти 

  Poesía » De amor
696 0 6

В очите ти

 

 

Хубаво е, когато пак в очите ти видя,

че си до мен - верен и че още те имам.

Дори много често в грехове да се губя,

себе си - чиста там, знам, ще намирам.

 

 

Не го заслужавам, но там съм Богиня,

готов си почти всичко да ми простиш.

Нашата пролет отдавна тихо отмина,

но там за мен, ти все така - още гориш.

 

 

Само в очите ти съм почти съвършена

и така ми харесва да ме боготвориш!

И ако от нещо се почувствам лишена,

там идвам, знам - с всичко ще ме дариш!

 

 

Така искам все с тези очи да ме гледаш

и от никоя моя лудост да не ги промениш!

А аз обещавам цял живот да ме имаш,

дано никога от обичта си не се умориш!

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??