10 jun 2011, 22:18

В очите ти 

  Poesía » De amor
722 1 2

В очите ти - е целият ми свят.
Там тихичко едно небе е спряло
и в облаците - птиците летят,
превърнати с дъжда в единно цяло.

В тях още търся нежната вина,
която с поглед в мене да открие
единствената, сродната душа
и в сънищата с нея - да се скрие.

Където да помоли вечността
под клоните на влюбеното време
да ни докосне с устни - и страстта
оставащите нощи да превземе...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??