С твоя поглед лъчезарен
ти ме завладя,
толкова е страстен,
преследва ме дори в съня.
С окови окова ме
да съм вечно в плен,
нощи вълшебни ми даде,
припомням си ги всеки ден.
Сърцето ми вече е твое,
давам ти го до живот,
вярно ще те обичам, мило мое,
така ще е до гроб.
05.09.08.
© Пролетното момиче Todos los derechos reservados