В отлива
В отлива на нашето море от чувства
удавихме със теб страстта ни
на фона на луната пуста –
символът на нощи пожелани.
Оголени скали мълчаливи са свидетели
на отдръпването на вълните от брега.
Но самите те са в нас усетили
колко чувствен е мига.
Морето бяга. А ние на далечности ухаем,
от морска пяна с теб отпили.
Но щастливи сме, защото знаем,
че след отлива ще дойде прилив.
© Християн Todos los derechos reservados
Поздрави, Християн!