25.07.2008 г., 15:43 ч.

В отлива 

  Поезия » Любовна
596 0 4

В отлива

 

В отлива на нашето море от чувства

удавихме със теб страстта ни

на фона на луната пуста –

символът на нощи пожелани.

 

Оголени скали мълчаливи са свидетели

на отдръпването на вълните от брега.

Но самите те са в нас усетили

колко чувствен е мига.

 

Морето бяга. А ние на далечности ухаем,

от морска пяна с теб отпили.

Но щастливи сме, защото знаем,

че след отлива ще дойде прилив.

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??