8 oct 2014, 22:45

В памет на татко 

  Poesía
2480 0 1

Татко, отвори очи!

Татко, погледни ни!

Последно сбогом ни кажи

и тогава отиди си!

 

Ние сме тук.

Теб те няма да ни приютиш,

с ръка да махнеш и да кажеш

"на добър път".

 

Много ни боли и страшно  липсваш

ни на всички!

Празно мястото стои,

не ще се върнеш вече!

 

В сърцата ни си вечен,

животът си на теб дължим!

Напред ще продължим сами.

Поклон пред светлата ти памет!

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??