Oct 8, 2014, 10:45 PM

В памет на татко 

  Poetry
2479 0 1

Татко, отвори очи!

Татко, погледни ни!

Последно сбогом ни кажи

и тогава отиди си!

 

Ние сме тук.

Теб те няма да ни приютиш,

с ръка да махнеш и да кажеш

"на добър път".

 

Много ни боли и страшно  липсваш

ни на всички!

Празно мястото стои,

не ще се върнеш вече!

 

В сърцата ни си вечен,

животът си на теб дължим!

Напред ще продължим сами.

Поклон пред светлата ти памет!

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??