Този свят побърка се съвсем!
Всеки гони своята реалност
и попаднал в един абсурден плен
на обсебващата виртуалност.
Обградени от илюзии и от измами,
в капан на материалите неща,
дребни грижи превръщаме в драми
и страдаме от прекомерна суета.
Животът се превърна за пред хората,
показва се обвивката, но не и същността.
Каквото и да правите, мислите, говорите,
не ще промените посоката на реалността.
© Василена Атанасова Todos los derechos reservados