11 июл. 2020 г., 08:53

В плен 

  Поэзия » Философская
505 0 0

Този свят побърка се съвсем!

Всеки гони своята реалност

и попаднал в един абсурден плен

на обсебващата виртуалност.

Обградени от илюзии и от измами,

в капан на материалите неща,

дребни грижи превръщаме в драми

и страдаме от прекомерна суета.

Животът се превърна за пред хората,

показва се обвивката, но не и същността.

Каквото и да правите, мислите, говорите,

не ще промените посоката на реалността.

​​​​

© Василена Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??