Във твоите очи чета мечтите,
защото всичко светло си за мен,
във твоите очи се нижат дните,
на красотата аз съм в плен.
Животът ми лети и отминава,
навярно той за тебе е игра
и само във душата ми остава
оная вечна лудост любовта.
Когато от любов цъфтят цветята,
живея, за да виждам цветове,
но ти и аз не сме в една пътека,
живеем във различни светове.
И любовта не може да се купи,
не може нищо да я задържи,
сърцето само дълго шепне думи
във опита си да я съхрани.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados