19 abr 2009, 23:06

В полунощ 

  Poesía » De amor
870 0 18


В полунощ

Спиш ли?
Съмвам се в съня ти…
Устните на моята усмивка
нежно пърхат…
Мисли разрошени носят
мирис на ябълков сняг…
разцъфтял пред прозореца
на душата ти…
Събуждам първо очите…
Виждаш ли?
Аз съм желание…
Чуй топъл шепот как
разбърква съзвездия…
И са строшени преградите…
Утро е вече…
Най-хубавото предстои.

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??