23 ene 2008, 9:39

В пустинята 

  Poesía » Versos blancos
785 0 3

Излизай само нощем,
за да оцелееш.
И тогава
има прекалено много
нападателни животни,
но пО  може
да не те зърнат
и
- още по-важно –
пО  може
ти
да не ги зърнеш,
всичко страшно
започва
от зърването


(в сърцето на пустинята).

 

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??