7 abr 2010, 23:10

В ръцете ти 

  Poesía » De amor
755 0 0

В ръцете ти - вземи ме,

а после прегърни ме нежно. 

Разтапям се, щом нежно ме 

целуваш и заедно разбираме се,

така ми е приятно.

 

Обичаме се, личи си,

не искам да се разделяме,

огънят в сърцето разпламтява се

с всяка твоя мила ласка.

 

Аз в ръцете ти - твоя съм,

прегръдката нежна усещам

и пламъкът блика в очите,

разпламваш всяка моя мисъл 

- озаряваш с твоята ласка и 

с погледа ти.

© Джулияна Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??