В ръцете ти - вземи ме,
а после прегърни ме нежно.
Разтапям се, щом нежно ме
целуваш и заедно разбираме се,
така ми е приятно.
Обичаме се, личи си,
не искам да се разделяме,
огънят в сърцето разпламтява се
с всяка твоя мила ласка.
Аз в ръцете ти - твоя съм,
прегръдката нежна усещам
и пламъкът блика в очите,
разпламваш всяка моя мисъл
- озаряваш с твоята ласка и
с погледа ти.
© Джулияна Николова Все права защищены