В Сайта публикуват малолетни
с души за любовта събудени -
къде са звуците от нея - летни,
децата не са игриви, влюбени!?
Защо потъват те в презрение -
момичетата пишат все за грешки,
а после тръгват в примирение,
в следи познати – нечовешки.
Историята е еднообразна -
сред малките деца бушува старостта,
с което става безобразна,
а в гърдите ми напира яростта.
Душата малолетна, млада
попада в капан на злобна сянка,
а той предлага евтина наслада,
която я превръща в пепелянка.
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados
Да се вгледаме по-добре в живота, а!
Поздрави!