30 mar 2006, 17:18

В себе си 

  Poesía
809 0 2
Харесвам в себе си любящата,
и скитницата,
несретницата, дето не намери брод.
Близка ми е властната, неутолимата,
посягаща все към забранения плод.

Мила ми е, и онази нерешителната,
и онази дето не прощава в себе си това.
Дръзката, смелата,
но и плахата, когато
виновната прегръща парещи слова.

© Лилия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??